Aktualitások

Szeretnénk megosztani Önökkel, hogy december 24-én, vasárnap 13 óráig nyitva leszünk!

A korábbiakhoz képest változás, hogy a karácsony előtti egy hónap kivételével vasárnaponként zárva vagyunk!

Az érdeklődők az üzletünk kirakatában lévő ékszerekből általában jó eséllyel azonnal is tudnak választani.

E weboldal azonban nem az aktuális választékot mutatja be, az itt látható ékszerek és fotói korábban készültek, nem garantált, hogy még mindig a kirakatunk pillanatnyi választékát képezik. Többnyire viszont -akár személyre szabottan, mint pl. más kővel, más színben, hosszabban, rövidebben, megfelelő méretben is- megrendelhetőek.

Pár nap alatt csodát tenni általában nem tudunk. Egy új ékszer elkészítéséhez jellemzően egy hónap, de legalább 2 hét kell. Ha egy új formát kell kutatni, egyeztetve tervezni, ahhoz több hónapra is szükség lehet.

Nagy segítség lehet a tervezéshez néhány mailben elküldött útmutató skicc, vagy fénykép, felesleges utazásokat takaríthatunk meg vele.

Fontos lehet egy leendő gyűrű méretének pontos ismerete, mert vannak olyan formák, amiket komoly munka révén lehet csak méretben átállítani. Ez kicsit igaz a karkötőkre is! Sőt, a szép medálok fönt, a nyakhoz aránylag közel (kb. 2-3 cm-rel alatta) kelnek életre, az őket tartó lánc hossza is sokkal meghatározóbb, mint hinnénk. Érdemes mérettel készülni!

Gyakran szembesülünk a ténnyel, hogy ha a meglepetés értékét föláldozva vásárlónk némi segítséget kér szerettétől a méret és a forma kiválasztásában, sokkal nagyobb eséllyel sikerül majd őt egy életen át szerethető ékszerrel megajándékoznia.

Törtaranyat szükségleteink szerint szoktunk venni. Egy új ékszer vásárlás, rendelés esetén viszont a napi legkorrektebb áron, fizetőeszközként is szívesen "vesszük".