Aktualitások

Kedves vásárlóink az üzletünk kirakatában lévő ékszerekből jó eséllyel azonnal tudnak választani.

E weboldal azonban nem az aktuális választékot mutatja be, az itt látható ékszerek és fotói korábban készültek, nem garantált, hogy még mindig a kirakatunk pillanatnyi választékát képezik. Többnyire viszont -akár személyre szabottan, mint pl. más kővel, más színben, hosszabban, rövidebben, megfelelő méretben is- megrendelhetőek.

Pár nap alatt csodát tenni általában nem tudunk. Egy új ékszer elkészítéséhez jellemzően egy hónap, de legalább 2 hét kell. Ha egy új formát kell kutatni, egyeztetve tervezni, ahhoz több hónapra is szükség lehet.

Nagy segítség lehet a tervezéshez néhány mailben elküldött útmutató skicc, vagy fénykép, felesleges utazásokat takaríthatunk meg vele.

Fontos lehet egy leendő gyűrű méretének pontos ismerete, mert vannak olyan formák, amiket komoly munka révén lehet csak méretben átállítani. Ez kicsit igaz a karkötőkre is! Sőt, a szép medálok fönt, a nyakhoz aránylag közel (kb. 2-3 cm-rel alatta) kelnek életre, az őket tartó lánc hossza is sokkal meghatározóbb, mint hinnénk. Érdemes mérettel készülni!

Gyakran szembesülünk a ténnyel, hogy ha a meglepetés értékét föláldozva vásárlónk némi segítséget kér szerettétől a méret és a forma kiválasztásában, sokkal nagyobb eséllyel sikerül majd őt egy életen át szerethető ékszerrel megajándékoznia.

Egy új anyag, az argentium nevű, nagyon különleges ezüst ötvözet már a mi ékszereink büszke anyagául is szolgál. Lényegesen kevésbé barnul és hipoallergén (a www.argentium.com felelős ajánlása szerint). Okkal hiszünk a jövőjében. Nemzetközileg regisztrált felhasználói vagyunk.

Törtaranyat szükségleteink szerint szoktunk venni. Egy új ékszer vásárlás, rendelés ellentételeként viszont a napi legkorrektebb áron, fizetőeszközként is szívesen "vesszük".