Aktualitások

Kedves vásárlóink a kirakatban lévő ékszerekből jó eséllyel azonnal tudnak választani, de ha épp, vagy még nincs az, amit szeretnének, némi türelemmel megrendelhetik tőlünki. Sajnos tipikusan karácsonykor gyakori, hogy 5-6 nappal az ünnep előtt érkezik valaki különleges tervekkel, de csalódnia kell, mert már a legnagyobb jóindulattal sem áll módunkban felajánlani az ékszer elkészítését. Hiszen ahhoz jellemzően 3-4, de legalább 2 hét kell. Ha egy új formát kell kutatni, egyeztetve tervezni, ahhoz több hónapra is szükség lehet.
Nagy segítség lehet a tervezéshez néhány emailben elküldött útmutató skicc, vagy fénykép, felesleges utazásokat takaríthatunk meg vele. Fontos lehet egy leendő gyűrű méretének pontos ismerete, mert vannak olyan formák, amiket komoly munka révén lehet csak méretben módosítani. Ez kicsit igaz a karkötőkre is! Sőt, a szép medálok fönt, a nyakhoz aránylag közel (kb. 2-3 cm-rel alatta) kelnek életre, az őket tartó lánc hossza is sokkal meghatározóbb, mint hinnénk. Érdemes mérettel készülni!

Gyakran szembesülünk a ténnyel, hogy ha a meglepetés értékét föláldozva vásárlónk némi segítséget kér szerettétől a méret és a forma kiválasztásában, sokkal nagyobb eséllyel sikerül majd őt egy életen át szerethető ékszerrel megajándékoznia.
Törtaranyat a szükségleteink szerint szoktunk beszerezni. Egy vásárlás ellentételeként viszont a napi legkorrektebb áron szívesen "vesszük".